Vijesti

APEL IZ BRINJA Pomozimo Dori da se oporavi nakon teške prometne nesreće!

Skijaški klub Brinje pokrenuo je humanitarnu akciju za pomoć svojoj članici Dori Krznarić koja je teško ozlijeđena u prometnoj nesreći.


Prenosimo njihov apel koji je objavljen na stranicama Općine Brinje:

Dragi naši sugrađani, članovi kluba i svi ljudi dobre volje,

dana 08.03.2024. godine članica našeg kluba Dora Krznarić doživjela je prometnu nesreću u kojoj joj je nažalost preminuo otac, a ona je teško ozlijeđena.

Ima teške ozljede koljena i stopala desne noge, te rame lijeve ruke. Dugo vremena je boravila u bolnici, a sad zadnje vrijeme kod kuće, gdje čeka rehabilitaciju u Daruvarskim toplicama. Čitavo je vrijeme praktički vezana za krevet, te treba tuđu pomoć i njegu. Živi sa majkom koja je starije životne dobi i također dosta bolesna, pa se teško može brinuti za nju. Dva puta tjedno joj dolaze zdravstveni djelatnici za rehabilitaciju, a neke vježbe radi i sama.

Zaposlena je kao medicinska sestra u Općoj bolnici u Ogulinu, sada je na bolovanju i ima mala primanja. Majka također ima malu mirovinu. Sam oporavak će biti dugotrajan, te će vjerojatno biti potrebne još neke operacije.

Molimo ovim putem sve koji prema svojim mogućnostima mogu donirati financijska sredstva kao pomoć pri daljnjem liječenju i konačnom oporavku ove mlade djevojke, pred kojom je još težak i dug put do ozdravljenje, kako bi se što prije i lakše oporavila i vratila svom poslu, koji tako silno želi nastaviti raditi i pomagati drugim ljudima.

Sredstva možete uplatiti na račun HR3024020061500141736 otvoren kod Erste&Steiermarkische Bank d.d.

Unaprijed hvala svima,

predsjednik kluba Darko Dasović

 

Foto: Lika Club, Josip Durdov

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close