Antonela Doko objasnit će nam “O čemu pričamo” na Zagrebačkom festivalu

Tena Brnad

.Nakon debitantskog nastupa 2015. godine, Antonela Doko ponovno se vraća na Zagrebački festival s pjesmom ‘O čemu pričamo’.


Jedna od najboljih mladih vokalistica iza sebe ima mnoga priznanja, od kojih je najznačajniji Porin za najbolju novu izvođačicu te nagrada za Pjevačicu godine koju dodjeljuje glazbena emisija ‘Music Pub Zlatka Turkalja’ na 2. programu Hrvatskog radija! Antonela je nagrade zaslužila velikim uspjehom singlova ‘Onaj dan’, ‘Odlična stvar’ i ‘Ta ljubav’, te pjesmom ‘Božić’ koja je u ovo predblagdansko vrijeme ponovno zavladala eterom.

Aranžman za novu pjesmu ‘O čemu pričamo’, koju će izvesti na Zagrebačkom festivalu 26. siječnja, potpisuje Ivan Popeskić, a glazbu i tekst napisala je Arijana Kunštek. Antonelin specifičan i zadivljujući glas nikoga ne ostavlja ravnodušnim, pogotovo jer se radi o 18-ogodišnjoj djevojci zapanjujućeg talenta. Sudjelovala je i na švedskom Baltic Song Contestu gdje je oduševila žiri i osvojila treće mjesto, a ostvarila je i suradnju s Lorenzom u pjesmi ‘Sve što pomislim’ koja je u vrlo kratkom roku dosegnula velik broj pregleda na Youtube kanalu.

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Foto: screenshot

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u