KarijeraIzdvojeno

Ante Fumić gostuje na 13. Poduzetničkoj večeri Instituta u Zagrebu

CAFE GALERIJA INSTITUT

Cafe galerija Institut će na trinaestoj Poduzetničkoj večeri ugostiti Antu Fumića – vlasnika Prilika Grupe


Prilika Grupa posluje na tržištu komunikacija i marketinga od 2015. godine do danas, istaknula se brojnim uspješnim rezultatima kampanja i zadovoljstvom klijenata iz raznih sektora, a posljednji uspjeh je svrstavanje u top 5 agencija za društvene mreže u Hrvatskoj po rangiranju svjetske platforme Clutch. 

Na poduzetničkoj večeri koja će se održati u utorak 19. travnja s početkom u 20 sati Fumić će s gostima podijeliti poduzetničko iskustvo s početka poslovanja i u tijeku razvoja agencije, a dotaknut će se tema poput procesa otvaranja tvrtke, razlike između obrta, j.d.o.o.-a i d.o.o.-a; procesa nalaženja prvih klijenata te pojmova poput “Full service marketing”.

Cafe galerija Institut nije “klasičan kafić”, već je realizacija ideje koja se rodila među članovima udruge Obnova još 2014. godine, a zamišljena je kao mjesto okupljanja mladih ljudi željnih „dodatnih sadržaja“ koje im ne nude klasični kafići u kojima provode većinu slobodnog vremena.

Kroz projekt “Institut” prijavljen na ESF poziv „Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I.“ Ta je ideja konačno realizirana, a u „Institutu“ će se posjetiteljima uz klasičnu ugostiteljsku ponudu, nuditi mnoštvo društveno-kulturnih, ali i sportsko-intelektualnih sadržaja.

Obnova je neprofitna organizacija civilnoga društva, a višak prihoda ostvaren kroz poslovanje cafe- galerije Institut (sva sredstva koja ostanu kao razlika prihoda i rashoda nužnih za operativno poslovanje) u cijelosti će biti uložen za financiranje projekata od šire društvene koristi, donacije u dobrotvorne svrhe i inicijative koje doprinose razvoju kulture i umjetnosti. Više informacija o projektu možete vidjeti na OVDJE.

Posjetite ovo događanje u utorak i upoznajte poduzetništvo iz prve ruke, adresa je Metalčeva ulica 3 u Zagrebu.

Sve informacije o događaju pratite na LINKU.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close