LokalnaPolitika

Ante Dabo: Zadovoljan sam rezultatom Bure promjena, bit ćemo konkstruktivni u Skupštini

Nositelj kandidacijske liste Bura promjena i gradonačelnik Novalje Ante Dabo u izjavi za LikaClub rekao je kako “osobno zadovoljan” rezultatom koji je postigla Bura promjena na prijevremenim izborima za skupštinu Ličko-senjske županije.


“Vjerojatno ćemo imati tri mandata u skupštini i očito je da smo prepoznati”, rekao je Dabo. Čestitao je izbornom pobjedniku HDZ-u koji će imati 13 ili 14 mandata u skupštini te je izrazio nadu da će skupština s HDZ-ovim predsjednikom funkcionirati u pozitivnom smislu i mi ćemo pridonijeti konstruktivnoj suradnji. Budimo optimistični”, rekao je Dabo. Odgovarajući na pitanje očekuje li da će HDZ ići na još jedno rušenje proračuna i rušenje župana Milinovića, Dabo je rekao kako je sada sve u “HDZ-ovim rukama”.

“Nadam se da neće ići u rušenje proračuna jer to ne bi bilo pametno, a to ne bi podržali ni građani. Želim im da se bavimo ozbiljnim poslom u interesu građana Ličko-senjske županije”, zaključio je Dabo.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close