VijestiLifestyle

ANKETA Za Doček 2015. planiram?

Svake godine postoji jedna odluka koja je krajem godine bitnija od svih. Nekima je čak bitnija od toga s kim će provesti božićne obiteljske blagdane.

Neki bi rekli – “mladost ludost”. A s obzirom da smo svi mi bili mladi (ili jesmo!) Doček svake Nove godine poseban je stres po pitanju mnogočega. Što odjednuti, gdje ju dočekati, s kim se družiti, raditi ili uživati, itd.

Lika Clubbing će u sljedećem periodu provoditi javnu anketu pod nazivom “Za Doček 2015. planiram?” u kojoj je ponuđeno nekoliko odgovora. Ponudili smo opcije koje su najčešće. Mnogi Staru vole ispratiti kod kuće u vlastitom domu, neki drugi uživaju u noćnom klubu, treći najviše vole doček na otvorenom uz kuhano vino, a s obzirom na situaciju u Hrvatskoj nesumnjivo će mnogi “najvažniju noć u godini” iskoristiti za dobar prihod te raditi.

Dajte svoj glas o Dočeku 2015. i u svakom slučaju te noći budite sretni!

[yop_poll id=”3″]

Tekst: UL

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close