Ličko-senjska županijaLokalnaPolitika

ANKETA: Tko će pobijediti na lokalnim izborima u Ličko-senjskoj županiji?

Portal LIKACLUB provodi veliku anketu za lokalne izbore Ličko-senjske županije koji se održavaju 21. svibnja 2017. godine. Anketa se odnosi na područje Ličko-senjske županije, a uključuje kandidate za župana Ličko-senjske županije, gradonačelnike četiri grada u Ličko-senjskoj županiji te sveukupnu pobjedu.

Kandidati u anketi koja će trajati između 8. i 18. svibnja, navedeni su abecednim redom. Anketa se provodi putem aplikacije Apester i u njoj svaki čitatelj može glasovati samo jednom. Konačni rezultati ankete biti će objavljeni na portalu LIKACLUB 18. ili 19. svibnja 2017.

Komentare na rezultate ove ankete putem portala će dati politički analitičar, kao i svoju prognozu. Podsjećamo kako izbornu kampanju u Lici možete pratiti i putem našeg službenog hashtaga #LikaIZBORI2017


18. svibnja – 8:00h


Anketa je završena danas zaključno s 1533 glasa, službene rezultate objaviti ćemo tokom dana, a poznati politički analitičar komentirati će ih tokom sutrašnjeg dana.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close