Lifestyle

ANKETA: Što mislite o promjenama na portalu likaclub.eu?

Počeli smo kao Lika Clubbing. Nakon malene aktivnosti čija je svrha bila održavanje portala živim, kontinuiranim radom došli smo do nevjerojatnih rezultata koji se mogu usporediti s pojedinim nacionalnim portalima.


Krajem prošle godine, odlučili smo zaoštriti posao i probijati se što dalje možemo. Redakcija je rasla, broj članaka postao je također veći, a rezultati su dokaz našeg rada i truda. Višesatni sastanci urodili su idejama koje smo odlučili primjeniti kako bismo napravili korak naprijed. Iz mjeseca u mjesec imali smo više kolumnista, više napisanih članaka, više događaja, više čitatelja, više profila na društvenim mrežama… Tematski smo ostali informativni i zabavni, ali smo ozbiljnije počeli birati teme i sadržaj tekstova jer više nismo regionalni nego nacionalni portal.

anketa
Dio redakcije: Marko, Ante, Iva, Branka, Bruno

Autorske kolumne koje možete pronaći samo na Lika Clubu:

1. Priče iz ličkog kraja

2. Knjževni petak

3. Tamarina filmska recenzija

4. Univerzalne trivijalnosti

5. Unatoč svemu

6. Razmišljam naglas

7. Komentar tjedna

8. Arheološki vremeplov

Ali to nije sve. Iznenadit ćemo vas još nekolicinom novih kolumni.

Jedan od najvećih koraka bilo je imenovanje urednice i promjena imena portala. Naša Iva, svojim je angažmanom zasluženo zauzela vrh hijerarhije što se pokazalo uspješnim. Nakon dugih dogovora oko promjene imena, zaključili smo da nam je to nužno potrebno upravo sad. S obzirom na to da se ne bavimo clubbingom nego se izjašnjavamo kao informativno-zabavni portal, smatramo da ime Lika Club više odgovara opisu.

Društvene mreže na kojima svakodnevno možete pratiti naše aktivnosti:

1. Facebook

2. Twitter

3. Instagram

Stoga, želimo Vas, našu publiku, pitati za konkretno mišljenje. Što mislite o promjenama koje je portal uveo u posljednjih nekoliko mjeseci? Dvotjedna anketa omogućit će vam da date svoje mišljenje, pohvalu ili kritiku koje ćemo mi uzeti u obzir i primjeniti kako bismo poboljšali kvalitetu rada i osigurali  sadržaj kakav je publici potreban.


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close