PolitikaIzdvojeno

ANKETA Petry opet prvi, Tušak iznenađenje sa gotovo 18%, Zrinski i Lukač izjednačeni

NOVI REZULTATI, VIŠE OD 2200 GLASOVA

U političkoj anketi Lika Cluba koja je postala najveće ličko online anketiranje ovih izbora, s preko 2200 glasova, burno je i aktivno iz dana u dan.


Trenutno stanje je sljedeće. Ernest Petry ima 36% glasova, prati ga Darko Milinović s 29%, a zatim s ozbiljnih 17% slijedi Danijel Tušak. Tušak se već spominjao kao veliko iznenađenje ovih izbora, a ovi rezultati idu tome u prilog. Milinović i Petry jučer su se tokom dana međusobno izmijenjivali na prvom mjestu, da bi na kraju dana na prvo mjesto zasjeo Petry i otišao nekoliko postotnih bodova iznad Milinovića.

Zanimljiva je i bitka za četvrto mjesto u anketi. Lukač i Zrinski su izjednačeni, a sve nakon aktivacije Lukača koji je jedno vrijeme ozbiljno zaostajao iza Zrinskog. Sada su obojica na oko 7% i biti će neizvjesno do zadnjeg trenutka.

Čini se da bi ova anketa mogla promijeniti trendove koji su išli u prilog samo dvojici kandidata, a čak i među njima ova anketa može promijeniti ozbiljno odnose. Tako je aktualni župan jučer prvi put izgubio svoju poziciju, a drugi krug u ličkim izborima za župana postao je gotovo siguran. Sve ide u prilog tome da u prvom krugu neće biti pobjednika.

Može li Tušak u malo vremena napraviti skok i predstaviti se biračkom tijelu, ili možda Lukač aktivirati HDZ-ovo biračko tijelo u svoju korist, ostaje za vidjeti u sljedeća dva tjedna.

Anketa traje do 2. svibnja u 23.59 sati, a dotad se sve još može promijeniti. GLASAJTE OVDJE i dajte svoj glas najboljem kandidatu u Ličko-senjskoj županiji. 

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close