Ličko-senjska županija

ANKETA LIKA CLUBA: Hoćete li se cijepiti protiv korona virusa?

Što kažu Ličani?

Portal Lika Club provodi novu anketu o korona virusu, odgovorite na jednostavno pitanje


Prošlo je gotovo godinu dana od početka pandemije korona virusa. U međuvremenu su se razvila dva nova vala i nekoliko sojeva virusa, a u Hrvatskoj je zabilježena smrtnost veća za 5000 građana.

Pandemija je zatvorila i kafiće, teretane, mnoge druge objekte. Uništila je mnoštvo brakova i poslovnih partnerstava, promijenila je svakodnevnicu većine građana planeta Zemlje, a danas je maska normalan dio svakog dana.

S druge strane, dio građana je protiv cijepljenja i smatra da je riječ o pretjerivanju. Neki spominju teoriju zavjere, smatraju da su portali (i mi) plaćeni da pišu o korona virusu (što naravno nije istina), a tvrdi se i kako cijepljenje nema smisla.

Na kojoj ste vi strani odgovorite nam u komentare na društvenim mrežama i u Viber zajednici Lika Cluba, a prije toga sudjelujte u anketi i odgovorite na pitanje klikom te potvrdom na “vote” (glasaj).

Rezultate ankete objaviti ćemo u srijedu, 3. veljače. Podijelite anketu i sa svojim prijateljima.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close