VijestiTech

Android Nougat 7.0 dobiva svoju poboljšanu verziju

Android Nougat 7.0 još uvijek je svjež, no u Googleu su već najavili nadogradnju 7.1, koja bi se u rukama developera trebala naći ovaj mjesec. Kao i obično, prvi uređaji koji će je dobiti su Nexus modeli 5X i 6P te uređaj Pixel C


Izdanje 7.1 donosi niz optimizacija i ispravki bugova, ali i nove API-je. Tu je naravno i dodatna podrška za Daydream VR te A/B nadogradnje za sustav, koji će u izdanju 7.1 podržavati posebne kratice za aplikacije i slikovne virtualne tipkovnice.

Developeri će moći iskoristiti posebne kratice za svoje aplikacije izravno u launcheru, koji će omogućiti izravni pristup nekoj od dinamičkih ili statičnih mogućnosti. Tu su i resursi za okrugle ikonice koje će developeri moći iskoristiti za vlastite uratke, kako bi se izgledom što više mogli prilagoditi Pixel launcheru.

Više na tportal.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: cdn.pocket-lint.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close