Andrea Granat predstavlja novu pjesmu “Iluzija”

Tena Brnad

Andrea Granat, dvadesetčetverogodisnja pjevačica iz Našica, objavila je novu pjesmu koja nosi naziv “Iluzija”. Autor glazbe i aranžmana je Dalibor Herceg, dok stihove potpisuje Giovanni Jakovac.


Ljubav prema glazbi Andrea je otkrila je u svojoj dvanaestoj godini kada je prvi puta nastupala na dječjem festivalu “Radiopinijada” u svome gradu. S četrnaest godina pobijedila je na istom festivalu i nastavila nizati nagrade i uspjehe. Dosad je nastupala na raznim festivalima među kojima su i “Prvi pljesak”, “Mladi pjevaju”, “Darfest”, “Zlatne note”, “Zlatna ruža”, “Essek fest” i mnogi drugi, a nastupala je i u Bugarskoj na festivalu “Nova Musica”.
Andrea je i direktorica festivala “Pet minuta slave” u Našicama. Njezine skladbe su osvajale nagrade od struke na raznim festivalima. Osim pjevanja, Andrea je radila i kao televizijska voditeljica i novinarka, a dvanaest godina bavila se i plesom, od kojih je nekoliko godina djelovala i kao koreograf i voditelj plesne skupine.
“Iluzija” je njena nova pjesma koju je snimila povodom obljetnice deset godina karijere njenog prijatelja i autora skladbe Giovannija Jakovca.


Foto: screenshot

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u