Scena

Ana Rucner i Sestre milosrdnice snimile spot pod drevnim maslinama na otoku Pagu

U okrilju tisućljetnih maslina, u prekrasnim Vrtovima lunjskih maslina na otoku Pagu, Ana Rucner je snimila svoj novi spot.


Zasvirala je pod drevnom maslinom starom 2000 godina, a uz nju je zapjevao zbor časnih sestara milosrdnica sv. Vinka Paulskog iz Zagreba. Prekrasna prirodna kulisa vjerno je dočarala emocije i strast u obradi pjesme I will follow him iz filma „Redovnice nastupaju“.

“Već godinama ljetujem na otoku Pagu i vrlo često svratim u lunske maslinike. Ovo mjesto je doista posebno i osjećam veliko divljenje prema tim maslinama, koje su se uspjele održati stotinama godinama. Najstarija među njima djeluje gotovo nestvarno i baš smo nju odabrali za snimanje spota. Sretna sam što se u ovom spotu spojilo nekoliko elemenata – meni toliko važna vjera i bezuvjetna ljubav,pregršt pozitivne energije, časne i pjesma posvećena Isusu te lunski maslinik kao posebno mjesto”, osvrnula se Ana na spot.

Autorica spota je Ana Rucner, redatelj je Darko Drinovac, za make up je zaslužna Mihaela Dodić, a za frizuru Frizerski studio N-dizajn. Produkciju potpisuju Ana Rucner i Nikola Mujdžić Reščić, a izvršnu produkciju Mihaela Reščić. Snimanje spota podržali su grad Novalja i Turistička zajednica grada Novalje.


 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close