Grad ZagrebScena

Humanitarni koncert Ane Rucner za radost djece u Baranji

Ljubav i brižnost prema drugima obilježili su njezin život, a vrlo često prihod sa svojih koncerata daruje onima kojima je to najpotrebnije.


Ove godine Ana Rucner obilježava 15 godina svog rada i ljubavi prema glazbi humanitarnim koncertima pod nazivom: 15 godina ljubavi za radost djece u Baranji, koje organizira u suradnji sa svojim Rotary klubom Zagreb Maksimir.

U zagrebačkom HNK 19. ožujka, a u osječkom HNK 23. ožujka, predstavit će svoje najizvođenije skladbe, koje su obilježile njezin dosadašnji rad, no i potpuno novi glazbeni pravac kojim će uskoro zakoračiti.

“Prihod s ovih koncerata, koje organiziramo u suradnji s Anom Rucner kao našom aktivnom članicom, darivat će se udruzi Baranjski leptirići za nabavku medicinskih pomagala, udruzi sv. Martina za pomoć ugroženim obiteljima i dječjem vrtiću Radost iz Darde te društvenom domu u Popovcu za izgradnju dječjeg igrališta. Rotary klub Zagreb Maksimir, čiji je moto “Dobra djela naš su put” time nastavlja svoju tradiciju humanitarnog djelovanja, u skladu s načelima Rotaryja i konceptom društvene odgovornosti zajednice u kojoj djeluje”, napomenuo je g. Đuro Horvat, predsjednik Rotary kluba Zagreb Maksimir.

U prvom dijelu zagrebačkog koncerta Ana će predstaviti svoje najveće uspješnice te ugostiti Gorana Karana, Danijelu Pintarić, nagrađivanu solisticu kazališta Komedija te akademskog glazbenika, Ivana Jelića, dok će joj u Osijeku podršku pružiti HKUD Osijek 1862. uz popularni drmeš.

Drugi dio je rezerviran za atraktivan novi program romske glazbe, kojeg će hrvatska čelistica premijerno izvesti na koncertima uz vokalni ansambl Arije, sjajne pjevačice koje su pjevale u Ladaricama.

 


 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close