Turizam

Ana Maslać Plenković sa suprugom kineskog premijera posjetila Plitvička jezera

Prilikom prvog službenog posjeta kineskog premijera Lija Keqianga Hrvatskoj, organiziran je „program za dame“ ​​za supruge kineskog i hrvatskog premijera – gospođe Cheng Hong i Anu Maslać Plenković, koje su posjetile Plitvička jezera piše The Plitvice Times.


Nakon vožnje brodom na jezeru Kozjak, supruge kineskog i hrvatskog premijera posjetile su Donja jezera i Veliki slap. Razgovarale su i o drugim prirodnim, kulturnim i turističkim znamenitostima Hrvatske koje posjećuje sve veći broj kineskih turista.

Kineski premijer Li Keqiang doputovao je u utorak u Hrvatsku kako bi ojačao odnose sa zemljama središnje i istočne Europe koje Kina želi snažnije uključiti u svoj projekt One Belt One Road. Posljednjih godina Kina je počela ulagati više u središnju i jugoistočnu Europu, smatrajući inicijativu 16 + 1 sastavnim dijelom projekta One Belt One Road, suvremenog puta svile i jednog od najambicioznijih projekata na svijetu.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: The Plitvice Times | Foto: Vlada Republike Hrvatske

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close