Scena

Ana i Daniel snimili spot za pjesmu “Boja nara”

Pjesma koja se odlično zavrtila na radio postajama diljem Istre i Kvarnera, “Boja nara”, napokon je dobila video spot koji je sinoć premijerno prikazan na CMC televiziji.


Pjesmu riječkog skladateljskog dua Ines Prajo i Arijane Kunštek izvodi mladi bračni par iz Rijeke, Ana i Daniel.

Ana Cerovac Jurišević i Daniel Jurišević par je koji je osvojio simpatije publike u prvoj sezoni showa “The Voice – Najljepši glas Hrvatske”. Iako se nisu uspjeli plasirati u finale, svojom su ljubavnom pričom zaintrigirali javnost. Upoznali su se prije sedam godina u školi pjevanja u Rijeci, a na prvom zajedničkom nastupu pjevali su pjesmu “Cose della vita” Erosa Ramazzottija i Tine Turner.

Potom osnivaju svoj rock bend DNA (Daniel & Ana) te 2012. godine objavljuju album “Naša priča”. Njihova glazbena priča nastavlja se u spomenutom showu gdje su se prijavili još kao zaručnici, a nakon natjecanja, vjenčali su se u Rijeci.

Pjesma “Boja nara” njihov je prvi zajednički pop singl, a s Ines Prajo i Arijanom Kunštek rade i na novim pjesmama.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close