Ličko-senjska županijaDruštvene mrežeKultura

Amatersko kazalište Gospić snimilo predstavu za online festival kazališnih amatera

VESELE ŽENE HRVATSKE

U izazovnoj godini kada je Corona virus poremetio normalan način života i rada, jubilarni 60. FHKA bit će upriličen online.


Šesnaest odabranih predstava hrvatskih amaterskih kazališta u razdoblju od 4. prosinca do 19. prosinca moći ćemo pratiti iz naših domova. Kazalištarci će tako stati pred kamere kako bi za publiku pripremili prave dramske uratke .

I Amatersko kazalište Gospić, odabrano među šesnaest najboljih, snimilo je svoju aktualnu predstavu „Vesele žene hrvatske“, a njihov video uradak zainteresirana publika moći će pratiti 14. prosinca u 20.00 sati putem You Tube-a ili Facebook stranice Hrvatskoga sabora kulture.

“Vjerujemo kako će se vjerna gospićka publika i ovoga puta pridružiti našim kazalištarcima i podržati ih u virtualnom svijetu glumačkih vještina”, poručili su iz POU Gospić.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: POU Gospić | Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close