Ličko-senjska županijaDruštvene mrežeKultura

Amatersko kazalište Gospić snimilo predstavu za online festival kazališnih amatera

VESELE ŽENE HRVATSKE

U izazovnoj godini kada je Corona virus poremetio normalan način života i rada, jubilarni 60. FHKA bit će upriličen online.


Šesnaest odabranih predstava hrvatskih amaterskih kazališta u razdoblju od 4. prosinca do 19. prosinca moći ćemo pratiti iz naših domova. Kazalištarci će tako stati pred kamere kako bi za publiku pripremili prave dramske uratke .

I Amatersko kazalište Gospić, odabrano među šesnaest najboljih, snimilo je svoju aktualnu predstavu „Vesele žene hrvatske“, a njihov video uradak zainteresirana publika moći će pratiti 14. prosinca u 20.00 sati putem You Tube-a ili Facebook stranice Hrvatskoga sabora kulture.

“Vjerujemo kako će se vjerna gospićka publika i ovoga puta pridružiti našim kazalištarcima i podržati ih u virtualnom svijetu glumačkih vještina”, poručili su iz POU Gospić.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: POU Gospić | Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close