Dom

Alumni klub Veleučilišta “Nikola Tesla” u Gospiću uljepšao blagdane trojici mališana

U sklopu humanitarne akcije „Za tebe“ pomoću koje Alumni klub Veleučilišta „Nikola Tesla“ u Gospiću skuplja materijalne stvari za potrebite u Atriju KICa gdje potrebiti mogu nesmetano uzeti što im je potrebno radnim danom od 07:00 do 19:00 sati, a građani koji žele donirati to mogu učiniti od 19:00 do 20:00 sati.


Članovi Alumni kluba zajedno sa studentima i građanima odlučili su uljepšati nadolazeće blagdane trojici mališana uzrasta od 9, 5 i 4 godine koji se nalaze u neposrednoj blizini grada Gospića te im donirati robu i igračke.
Ovim putem Alumni klub poziva sve građane grada Gospića da se pridruže humanitarnoj akciji koja traje do 31. siječnja 2017.godine te da prema svojim mogućnostima doniraju za potrebite i ukoliko žele pomoći pri preuzimanju stvari od 19:00 do 20:00 sati mogu se javiti na mail: [email protected]

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close