Sport

Alumni klub Veleučilišta Nikola Tesla u Gospiću organizira još jedan tečaj plesa

Alumni klub Veleučilišta “Nikola Tesla” u Gospiću uspješno je organizirao Tečaj plesa kojeg vodi vice prvakinja Hrvatske u Latino-američkim plesovama, Ana Martinjak, koja u prvom krugu polaznike uči plesne korake “Disco foxa” i “Salse”.


Tečaj “Disco foxa” i “Salse” završava 03. svibnja 2018. godine, ali je Alumni NT u dogovoru sa Anom i polaznicima odlučio održati drugi krug tečaja plesa uoči kojeg polaznici mogu naučiti plesati “cha-cha-cha”.
Alumni NT poziva sve zainteresirane da se prijave do 02. svibnja 2018. godine na mail: [email protected] ili 0951990715. Broj mjesta je ograničen, požurite s prijavama!
Alumni NT uz tečaj plesa, organizirao je i planira organizirati niz različitih aktivnosti, ovim putem Alumni klub Veleučilišta “Nikola Tesla” u Gospiću uz diplomirane studenata Veleučilišta poziva i mlade da postanu aktivni članovi kluba te doprinesu radu i razvoju Alumni kluba, Veleučilišta i Grada Gospića.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: unsplash

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close