GlazbaIzdvojeno

“ALONE TOGETHER” Stjepan Hauser održao koncert pod slapovima Krke

VELIČANSTVENI SPOJ PRIRODE I GLAZBE

Hrvatski violončelist svjetskoga glasa, Stjepan Hauser, izveo je neke od magičnih skladbi s albuma „Classic“ svirajući na splavi podno najdulje sedrene barijere u Europi.


Nakon što je zasvirao u praznoj pulskoj Areni i tako oduševio obožavatelje diljem svijeta, poznati glazbenik Stjepan Hauser održao je i solo koncert na Skradinskom buku, najdužoj sedrenoj barijeri u Europi i jednoj od najpoznatijih prirodnih ljepota Hrvatske.

Inspiriran događajima vezanim za socijalno distanciranje i navikavanje na tzv. „novo normalno“, Hauser je seriju svojih koncerata bez publike simbolično nazvao „Alone, Together“, a ovaj u NP „Krka“, poseban je po tome što je odsviran uz najveličanstveniju vodenu kulisu Skradinskog buka.

iako je tijekom karijere imao priliku nastupati u nekim od najpoznatijih koncertnih dvorana diljem svijeta, Hauser je priznao kako ga je priroda NP „Krka“ svojom ljepotom ostavila bez daha.

Svirati na Skradinskom buku bilo je jedno čarobno iskustvo. Priroda me uvijek dodatno inspirira i pojačava doživljaj glazbe deset puta pa je spojiti glazbu i prirodu za mene nešto najljepše moguće,“ kazao je Stjepan nakon snimanja i dodao: „Prvi put sam ovdje i oduševljen sam. Čuo sam puno puta koliko je prekrasno, ali kad to doživiš i vidiš svojim očima, uživo, i pogotovo kad si u sredini vode, daleko od sviju, u srži, to je čista magija.“

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: Nacionalni park Krka | Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close