VijestiScena

Almira Medunjanin u samom vrhu prodaje albuma

Da hrvatska publika obožava svjestku glazbu, pogotovo ako je u pitanju netko tko njeguje tradicionalnu pjesmu i stih naših područja, dokazuje prvo mjesto top liste prodaje albuma na kojem je Amira Medunjanin s novim studijskim albumom “Ascending”.


Tradicionalna sevdalinka Amira Medunjanin ostavlja bez daha, a na čak 164 prodajna mjesta u Hrvatskoj njen je album omiljen publici, dok se među pet najprodavanijih našao i princ sevdaha Božo Vrećo s albumom “Melek”.

Album “Ascending” Amire Medunjanin objavljen u izdanju Croatia Recordsa, već tjednima se nalazi na nacionalnoj top listi dok je dva tjedna za redom na prvom mjestu što je pravi poklon za 15 godina njezinog iznimnog rada i ljubavi prema sevdalinki. Producenti albuma su Ante Gelo i Bojan Zulfirpašić, a već je objavila i nekoliko singlova s pratećim video spotovima. Primjerice, “Oj Meglica” iza koje stoje Vladimir Kočiš Zec i Leonardo Baksa, “Ja izlezi Gjurgjo” i “Sve ptičice zapevale”. Na putovanju od Bosne i Makedonije pridružio joj se ansambl svjetskoga glasa TrondheimSolistene, a bila je i u najcjenjenijem svjetskom glazbenom studiju – Abbey Road.

„Ascending“ je uz još dva izdanja Croatia Recordsa, „Perle“ Hojsaka & Novosela te „Live“ The Frajli, dio humanitarne akcije „Sve za nju“ u sklopu koje kupnjom bilo kojeg od ova tri albuma s istaknutom naljepnicom donirate 15 kuna za rad Udruge žena oboljelih i lječenih od raka „Sve za nju“. Akcija se provodi na svim prodajnim mjestima INA-e i Croatia Recordsa.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Nikola Knežević

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close