VijestiScena

Alka Vuica s gitaristom Zoranom Šerbedžijom u božićnoj pjesmi koja najavljuje njezin prvi rock album

Alka Vuica je na novom singlu ostvarila suradnju s nekadašnjim gitaristom Valentina, Crvene jabuke i Johnnyja Štulića, Zoranom Šerbedžijom.


U pitanju je njezina prva božićna pjesma koju potpisuju Zoran Šerbedžija (glazba) i Alka Vuica (tekst), aranžman su raspisali Šerbedžija i Dario Torbok, dok iza spota stoji redatelj Zoran Pezo. Ovoga puta se predstavlja u nešto drugačijem, rock ozračju što nije nikakva slučajnost jer je upravo pjesma “Božić je…” uvod u njezin prvi rock album koji će nositi naziv “Vrijeme za nas”.

Kako je istaknula Alka, do suradnje sa Šerbedžijom došlo je nakon gostovanja u njezinoj emisiji “Vidimo se u Sarajevu” na televiziji Pink BiH, a potom i na zajedničkoj večeri gdje je imao prilike čuti Alku kako pjeva. Njoj su se svidjele i neke njegove melodije koje je odsvirao i tako je jedna stvar vodila drugu da bi zajedno snimili cijeli album na Alkine tekstove i Šerbedžijine melodije. Producent je njezin sin Arian, a u pomoć su priskočila velika glazbena imena Fedor Boić, Jadranka Krištov i Branimir Mihaljević.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close