Sport

Alen Halilović: “Puno mi znači što igram u ovakvoj ligi”

Mladi hrvatski nogometaš Alen Halilović ponovo je u kadru hrvatske reprezentacije. Igrač Sporting Gijona se tako po prvi put u eri Ante Čačića našao u A reprezentaciji dok je proteklih mjeseci uglavnom bio u kadru U-21 reprezentacije. No sjajnim igrama u Španjolskoj  promoviran je u “seniora” te jednog od ozbiljnih kandidata za odlazak na Euro u Francuskoj.


– Počašćen sam pozivom i sretan sam što sam ponovo pored ovakvih igrača. Ali naporno sam radio ove sezone te vjerujem da sam igrama zaslužio poziv.Naravno da još uvijek očekujem priliku na terenu. Dat ću sve od sebe u predstojećim utakmicama – rekao je Halilović za portal Goal pa nastavio:

– Izbornik mi još nije rekao što od mene očekuje. Ništa strašno, nije još bilo prigode. Sigurno ćemo razgovarati.

Na pitanje je li danas bolji igrač nego kada je odlazio iz Dinama Halilović je rekao:

– Ma sigurno sam puno bolji , tu nema nikakve dvojbe. Evo, ove sezone sam odigrao 30 utakmica i to u vrlo snažnoj španjolskoj ligi, koja je za mene najbolja na svijetu. To nije lako, pogotovo za mladog igrača. Puno mi znači što igram u takvoj ligi i što igram u kontinuitetu. U Španjolskoj je puno bolji ritam, a napredovao sam i trkački i individualno, ali i na taktičkom planu. Sretan sam što iza sebe imam takvu sezonu.

Halilović napominje kako je važno ostati u ligi sa Sporting Gijonom.

– U stalnom sam kontaktu s ljudima iz Barcelone, često razgovaramo. Sada su najbitnija ova dva mjeseca. Da sa Sportingom ostanem u ligi pa ćemo onda vidjeti što će se dogoditi na ljeto – zaključio je bivši Dinamov nogometaš.

A što Halilović kaže je li u kontaktu s Luisom Enriqueom, postoji li mogućnost da ostane u Gijonu i sljedeće sezone, što kaže o konkurenciji na krilima Ivanu Perišiću i Marku Pjaci pogledajte na portalu Goal.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: 24sata | Foto: sportcom

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close