Scena

Album ‘Otrovna Kristina’ po prvi put je objavljen na CD-u I LP-u

Istoimeni debi album Otrovne Kristine po prvi put je objavljen na CD-u I LP-u, i to u izdanju uglednog njemačkog nezavisnog izdavača Sulatron Records. Paralelno s izlaskom nosača zvuka bend objavljuje regionalne koncertne datume.


Album ‘Otrovna Kristina’ mediji su opisali kao opak, muški, čvrst, prljav, sirov dokaz da je rock’n’roll življi nego ikad, a bend je već na prvom, odličnom koncertu u Tvornici kulture isijavao snagom i žestinom. Album je sniman i miksan u Zagrebu tijekom 2015. i sadrži deset pjesama. S materijala su izdvojena tri singla – ‘Pita’, ‘Igram da zaboravim’ i ‘Vrata moći’ – a od rujna do studenog je besplatno skinut sa sitea benda više od 2000 puta.

‘Otrovna Kristina’ je, zahvaljujući izdanju Sulatron Recordsa sad konačno dostupna na CD-u i LP-u (u sklopu kojeg dolazi i potpisani plakat) u cijelom svijetu. Ovaj njemački underground label specijaliziran za psihodeličan / space / kraut rock objavio je inače i nekoliko albuma zagrebačkih Seven That Spells.

Više čitajte na tportal.hrČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close