Ličko-senjska županijaLokalna

AKCIJA PISMO I Šutić je iz iste zgrade poslao Kostelcu pismo, kaže da ipak želi financiranje “hladnog pogona”

SAGA U OTOČCU SE NASTAVLJA

Nakon našeg teksta o pismu Stjepana Kostelca, čitatelj je  podsjetio kako rat pismima već traje neko vrijeme


Nakon prenošenja teksta sa portala Gacka 053, čitatelj Lika Cluba istaknuo je kako je to pismo zapravo reakcija na pismo Branislava Šutića. S obzirom da je u pitanju medijska podjela, a time i informacijska, potražili smo pismo Branislava Šutića na portalu Indirektno koji se s njim indirektno dovodi u vezu.

I uspjelo nam je. Na naslovnici navedenog portala pismo je Branislava Šutića, u kojem 5. veljače, zahtijeva izvršenje Proračuna Grada Otočca od strane Gradonačelnika Kostelca. Zanimljivo je kako tog pisma nema na portalu Gacka 053, a niti naša redakcija nije dobila navedenu informaciju.

Tim saznanjem akcija Pismo dobiva svoj nastavak, jer je očigledno kako se Gradonačelnik Otočca i Predsjednik Gradskog vijeća Otočca, pismima dopisuju dok istovremeno rade u istoj zgradi. Glavna tema trenutno je Proračun Grada Otočca, te još nije izvjesno hoće li 90 zaposlenika Grada uopće zbog politike, dobiti plaću.

Tko će izvući deblji kraj, vidjeti ćemo uskoro, kad možda, pravna država uzme stvar u svoje ruke? Pismo Branislava Šutića prenosimo s portala Indirektno, u nastavku.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Indirektno

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close