SportIzdvojeno

AK Plitvice: Poznanović pobjednik KontinenTrail lige, Sertiću srebro u Crikvenici

Uspješan vikend Atletskog kluba Plitvice!


Nakon 7 kola KontinenTrail lige 2021 i to redom Samobor Trail, Zbrega na Breg Trail, Rastoke Trail , Žumberak Trail ,Ogulin Trail, Poniq Trail i 100 % Trail njihov Goran Poznanović je pobjednik lige za 2021 godinu!

Ženska ekipa u sastavu Inja Lončar, Jelena Franjković, Valentina Ladika, Ivana Halapir i Martina Pattiera , te muška u sastavu Goran Poznanović, Kristijan Hadur, Leonardo Pavina, Petko Drakulić i Bojan Grbić osvojila je u ekipnom poretku ukupno 2. mjesto u konkurenciji 9 ekipa iz cijele Hrvatske!

Sa drugog kraja Hrvatske iz Crikvenice sa polumaratona nam dolaze isto odlične vijesti gdje su nastupili s 10 članova, a najbolji rezultat je ostvario Renato Sertić koji je osvojio srebro u kategoriji!

Odličan rezultat je ostvario i Milan Špehar koji je istrčao osobni rekord u polumaratonu, a pohvale zaslužuju i svi ostali članovi.

 

 

 


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Izvor: Atletski klub Plitvice

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close