GlazbaDruštvene mreže

“AJ ĆA 2020.” – online doček nove 2021. uz Tonyja Cetinskog!

Silvestrovo uz nastup najdražeg vam glazbenika, čini se nemoguće?


Varate se, jer ispratit ćemo Staru, a dočekati novu 2021., uz koncert Tonyja Cetinskog i Hotel Milenij Opatija. Pitate se kako, vrlo jednostavno.

31.12.2020. od 23h do 00:30 live na FB i YT platformama, svi zajedno pjevamo, plešemo i veselimo se, uz besplatan live koncert na društvenim mrežama. Ovo je novogodišnji glazbeni poklon hotela Milenij Opatija i Tonyja Cetinskog, a možete ga pratiti na facebooku i YouTubeu.

Dragi moji sretan sam što mogu najaviti naše online druženje uz dobru svirku u intimnoj atmosferi dnevnog boravka u hotelu Milenij u Opatiji. Koncert je za vas besplatan i na to sam ponosan.

Koncert vam ovoga puta poklanjamo grupacija Amadria Park i moja malenkost. 31.12.2020. od 23h do 00:30 live na FB i YT platformama.

Otjerajmo staru i dočekajmo novu uz nadu za bolje sutra. Neka vam blagdani i nova godina budu blagoslovljeni i zdravi.

Voli vas vaš Tony
#samoljubav

Pripremite papir i olovku, jer uz odličnu svirku, Tony će najboljima i najkreativnijima možda ispuniti i pokoju glazbenu želju. Otkrili smo vam sve, na vama je da se udobno smjestite u toplini vašeg doma.

Online doček nove 2021. ‘Aj ća 2020.’, uz hotel Milenij Opatija i Tonyja Cetinskog. Potpuno besplatno, 31.12.2020. od 23h do 00:30, na Facebooku i YouTubeu.

Koncert na YouTubeu 31.12. 2020., možete pratiti putem linka – https://youtu.be/kg3PcftYH9wČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close