KarijeraGrad ZagrebIzdvojeno

Agencija PRiLIKA traži grafičkog dizajnera za ured u Zagrebu

PRIJAVE TRAJU

#JedinaLička komunikacijska agencija u potrazi je za novim pojačanjem!


Agencija PRiLIKA djeluje na hrvatskom tržištu već pet godina, a bavi se odnosima s javnošću, marketingom, Facebook, Instagram i YouTube oglašavanjem, zakupom medija, komunikacijskim savjetovanjem te web i grafičkim dizajnom. U svom petogodišnjem stažu iskomunicirala je većinu najvažnijih projekata iz Ličko-senjske županije, sama pokrenula i ostvarila mnoge vrijedne suradnje te se odazvala i sudjelovala u brojnim humanitarnim akcijama na području Hrvatske.

Mlad i kreativan tim od 10 osoba sa sjedištem u zagrebačkom uredu traži novog/u grafičkog/u dizajnera/icu!

Traži se kreativac ili kreativka koji je spreman naše (i svoje) ideje pretvoriti u grafičku stvarnost. Posao uključuje: izradu vizuala za sve društvene mreže (primarno: Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, LinkedIn), pripremu i izradu newslettera, izradu GIF-ova, osnovnu obradu video materijala i reklami, izradu jednostavnih animacija, izrada reklami, bannera, izrada i priprema za tisak našeg magazina, pripreme raznih promo materijala za tisak i osmišljavanje i provedba kreativnih kampanji.

Osoba mora biti predana, pedantna, odgovorna i samostalna u radu. Očekuje se odlično poznavanje Adobe paketa (Photoshop, InDesign, Illustrator, itd.), a iskustvo od 3 godine je uvjet.

Dodatni uvjet za novog člana agencije je i ljubav prema svemu ličkom, ako već porijeklom niste iz tog kraja. 🙂

Više o radnom mjestu i prijavama saznajte na linku.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close