Društvene mrežeTech

Agencija PRiLIKA slavi rođendan: “Prve ČETIRI su bile čista PETICA!”

Početkom 2015. godine s radom je počela jedina lička komunikacijska agencija – PRiLIKA. Ime agencije od samog početka efektno je osmišljeno na način koji veže struku „PR“ (odnose s javnošću) i zavičaj „Liku“, a to je vodilo i usmjerilo njen rast kroz prošlo razdoblje


Agencija je krajem siječnja 2019. proslavila svoje prve četiri uspješne godine rada. Širok opus počeo se razvijati od glavne djelatnosti tvrtke – administracije društvenih mreža, a danas se je posao proširio na zakup medija za klijente, provedbu PR aktivnosti, grafički i web dizajn,  event managment, edukacije za društvene mreže, i finalno – YouTube oglašavanje.

Tim agencije PRiLIKA broji deset mladih ljudi, od kojih je većina rasla s tvrtkom i dijeli iskustvo učenja i profiliranja agencije na hrvatskom tržištu u proteklom periodu.

Posljednjih godinu dana ideja tvrtke je povećanje broja aktivnih ljudi koji rade za nas, kvalitetnija podjela poslova, širenje područja djelovanja na inozemstvo te proširivanje količine komunikacijskih usluga. Iako smo prije četiri godine počeli samo s jednom uslugom – administracijom društvenih mreža i oglašavanjem, danas imamo nekoliko ozbiljnih usluga koje provodimo za klijente – kaže Ante Fumić, direktor tvrtke PRiLIKA.

Uz to, agencija PRiLIKA je bila i jedan od ključnih razloga i izvora rasta našeg portala LIKACLUB.eu, danas 68. portalom po čitanosti u Hrvatskoj po Gemius istraživanju.  Uz to, tu je još nekoliko zanimljivih projekata koji su nastali uz ovu priču.

Istaknuo bi turistički magazin The Plitvice Times kojeg radimo s partnerskom tvrtkom, zatim portal LIKACLUB koji je sastavni dio naše palete proizvoda i najčitaniji portal s ličkim predznakom u Hrvatskoj, te niz podbrendova poput Kluba radijskih postaja i Kluba svih događanja na kojima radimo kao na posebnim projektima – zaključuje Fumić.

Agencija PRiLIKA u protekle četiri godine sudjelovala je na brojnim projektima od Zagreba do Dalmacije, a primarno se bavila klijentima kojima je bitno imati dobar imidž te povećanje prodaje.

 Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close