EuropaDruštvene mrežeScenaTech

Agencija PRiLIKA potpisala ugovor o suradnji s cerfiticiranim Facebook partnerom za jugoistočni dio Europe

Komunikacijska agencija PRiLIKA ulazi u petu godinu rada s novim uspjehom


Agencija PRiLIKA koja je osnovana u siječnju 2015. godine, kroz nekoliko godina profilirala se u jedinu ličku komunikacijsku agenciju koja se posebno bavi društvenim mrežama, a danas i drugim djelatnostima poput zakupa medija, marketinga, PR-a, grafičkog i web dizajna i ostalih komunikacijskih usluga.

Tvrtka PRiLIKA jučer je potpisala Ugovor o suradnji s tvrtkom httpool, koja je certificirani Facebook partner za Hrvatsku, Srbiju, Bugarsku i Sloveniju. Kao oglašivač agencija PRiLIKA će svojim partnerima omogućiti stvaranje još većih vrijednosti, u skladu s njihovim ulaganjima i postizanjem ciljeva. Partnerstvo agencije PRiLIKA i httpool-a će u regiju dovesti Facebookove najbolje prakse, obuku, tehnike za razvoj strategija i lokalne mogućnosti plaćanja, sve uz pomoć Httpoolovih stručnih procesa za  oglašavanje.

Zadovoljstvo nam je pokrenuti suradnju s httpool-om, službenim prodajnim partnerom Facebooka u našoj regiji, uključujući uz Hrvatsku, i Bugarsku, Srbiju i Sloveniju. PRiLIKA vodi veći dio najboljih kampanji na velikom području između Karlovca, Zadra i Rijeke, i ovo se činilo kao logičan korak kako bi povećali rezultate i poboljšali uvjete suradnje s našim klijentima – zaključuje direktor agencije PRiLIKA Ante Fumić.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close