Karlovačka županijaKontinentalniVijestiTurizam

Agencija Croatia Open Land Tours dobila nagradu za novu kvalitetu u turizmu – PRIZMU 2021!

VELIKI USPJEH KARLOVAČKE AGENCIJE

Turistička agencija Croatia Open Land Tours iz Karlovca na   turističkom & MICE forumu na Beogradskom sajmu, dobila je važnu nagradu za razvoj nove kvalitete  u turizmu


Jučer je  u Beogradu u 12 kategorija dodijeljena PRIZMA 2021,  nagrada koju dodjeljuju novinari iz regije kao dobri poznavatelji događanja i aktivnosti turističkih subjekata.  Novinari su bili članovi žirija  ali i jedini predlagači i donositelji odluka, statua i povelja PRIZMA 2021  dodjeljuje se svake godine, iako ne u svim kategorijama zbog strogoće žirija.

Nagrade su dodijeljene na poslovnom sajmu WESTM koji se održao na spomenutom forumu u Beogradu.  Tema foruma bila je  – Gradovi regije kao generatori razvoja turističke ponude.

Iznimna mi je čast i sreća, što je agencija Croatia Open Land Tours dobila ovu nagradu. Zahvaljujem se  i posvećujem ovu nagradu svojoj obitelji, ekipi skipera i vodičima, kolegici Matei koja je moja desna ruka i LAG-u Vallis Colapis,  koji su me podržavali u ovih 7 godina rada naše tvrtke. Zahvaljujem i partnerima na projektu u Veleučilištu  u Karlovcu te svim partnerima s kojima smo radili na terenu i koji razumiju i podržavaju našu ideju da konstantnim usavršavanjem  podižemo kvalitetu svih usluga na  još višu razinu. Bez njih ne bi bilo ničeg, niti ove nagrade niti našeg uspjeha.  To je naša zajednička nagrada, proslaviti ćemo. – kaže vlasnik agencije Croatia Open Land Tours Krešo Rogoz.

Sve dobitnike pogledajte na portalu CaffeMontenegro ,     a u nastavku donosimo nekoliko fotografija. Čestitke dobitniku iz Karlovca! 


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Croatia Open Land Tours

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close