VijestiTurizam

Adventski šušur u Novalji traje do 31. prosinca, pročitajte program sa svim događanjima!

Šuška se šuška da je ove godine u Novalji Adventski – šušur!


Adventski program započinje danas sa predstavom za djecu “Bio jednom jedan” u Hotelu Olea u 18 sati, a traje do ranih jutarnjih sati prvog dana Nove godine, u koju će građane Novalje i njihove goste uvesti meštar od fešta Jole!

Naredna tri vikenda ne propustite sajam domaćih proizvoda na Trgu bazilike, sa početkom u 10 sati. Uz sajam, svakog vikenda neće nedostajati zabavnog programa za djecu i odrasle u formi mnogih glazbeno – scenskih izvedbi!

Ova i iduća nedjelja rezervirane su za sportska događanja, točnije Hike nad Trail na brdo Svetojanj u Staroj Novalji ovog, a “Life on Mars” u Metajni idućeg vikenda (“Life on Mars” nudi staze dvije duljine, 7 i 14 kilometara). Za red kulture zaduženi su Ivo Palčić, koji će predstaviti svoju novu knjigu o paškoj čipki na izložbama te fra Bernardino Robert Škunca, o čijem će novom romanu razgovor sa okupljenima voditi don Anton Šuljić.  Ove godine, novaljski adventski šušur nudi i radionice prirodne kozmetike u Hotelu Olea naredne dvije subote i nedjelje!

Tradicionalni božićni sajam dječjeg vrtića “Carić” održati će se od 16. do 19. prosinca, a za najmlađe već 7. prosinca svoja vrata otvara Kućica Djeda Božićnjaka! Istog dana s radom počinje vlakić Tomica, čijim se putevima možete provozati sve do 6. siječnja 2020.

U subotu, 21. prosinca na Trgu bazilike održati će se makarunijada uz koncert klape “Sol” s početkom u 11 sati, a u 18 sati u vrtovima lunjskih maslina započinje koncert Puntamika, kao i onaj u crkvi sv. Katarine, gdje sve očekuje božićni koncert gradskog zbora uz goste! Na Štefanje svi okupljeni će od 20 sati moći uživati u zvukovima raspivanog Božića zahvaljujući klapama otoka Paga, u spomenutoj crkvi sv. Katarine.

Pozdrav staroj godini počinje uz koncert Petra Graše 28. prosinca na Trgu bazilike s početkom u 21 sat, a Novalju će u Novu godinu uvesti Jole na dočeku na Trgu bazilike koji počinje u 22 sata!

Detaljnije o vremenima i lokacijama svih događanja možete pronaći i pratiti na službenoj Facebook stranici Turističke zajednice grada Novalje.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Visit Novalja / Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close