Grad ZagrebTurizam

Advent u Zagrebu širi se na deset novih lokacija!

Advent u Zagrebu koji je lani proglašen najboljom europskom destinacijom u vrijeme Adventa počinje u subotu 26. studenog i trajat će, zajedno s novogodišnjim događanjima do 8. siječnja 2017. godine.


Turistička zajednica grada Zagreba ove je godine Advent odlučila dodatno obogatiti novim sadržajima. Tako će Zagrepčani i svi posjetitelji hrvatske metropole moći uživati u čak 10 novih događanja u vrijeme Adventa.

Omiljena Dvorišta, koja ljeti obogaćuju Gornji grad ove godine dobit će i zimsku verziju. Zimska Dvorišta trajat će od 3. do 23. prosinca. To je jedna od novosti Adventa na Gornjem gradu koji osim Dvorišta još uključuje Advent na Vranicanijevoj livadi gdje će se održati programi inspirirani likovima iz djela Ivane Brlić Mažuranić, zatim Advent u Galeriji Klovićevi dvori te Advent na Štrosu.

Po prvi put Advent se širi i preko Save. Tako će Novi Zagreb također živnuti jer će u njemu biti organiziran Novi advent i Ledena bajka Djeda Mraza. Na Velesajmu će biti održana Ledena bajka Djeda Mraza, a novi Advent odvijat će se i ispred Muzeja suvremene umjetnosti.

Noviteti koje je u četvrtak predstavila direktorica Turističke zajednice grada Zagreba Martina Bienenfeld u hotelu Esplanade bit će još i Modni advent, događanje naziva Kod Rudolfa, Advent u Dizajn distriktu, a novost je i Advent u Tunelu koji je otvoren ovog ljeta i spaja Mesničku s Radićevoj s izlazima na Ilicu.

Pročitajte više na index.hr

 


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close