Vijesti

Rasplesani vikend i dvostruki doček Nove godine čekaju vas u Slunju za kraj 2019.!

I drugi vikend Adventa u Slunju donosi pregršt zabave i sadržaja za sve, a ima i dvostruki doček Nove godine!


U subotu, 28. prosinca u Gradskom parku od 15 sati pokažite natjecateljski duh u izradi najboljih božićnih kolača, potom se okušajte na radionici facepaintinga, a kasnije se rasplešite i raspjevajte uz koncert Filipa i Jure. U večernjim satima ne propustite dozu smijeha uz stand up show!

Kultura je rezervirana za nedjelju, 29. prosinca – program počinje u 15 sati božićnim koncertom “U se vrime godišta”, potom slijedi veliko božićno kolo u parku, a kasnije na programu je i kazališna predstava “Na ´vo Isusovo rođenje”. Navečer uživajte u zvukovima Ex-Youth banda.

Dva dočeka u centru

U Slunju možete dočekati Novu godinu dva puta – u 19 sati na dječjem dočeku, a i onom večernjem u ponoć! Dječji doček počinje u 18 sati, a onaj za odrasle u 21 sat. Duplo veselje, dupli vatromet – zabava je zagarantirana.

Slijedite zvukove smijeha i veselja i – začas ste u Slunju. Cijeli program pročitajte u nastavku, a za sve informacije pročitajte više na Facebook događaju Advent u Slunju ili Slunj Rastoke,  te webu Turističke zajednice Grada Slunja. 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook/Slunj Rastoke

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close