VijestiTurizam

Advent u Općini Plitvička jezera: Doček Nove godine uz Da Capo bend, u predbožićno vrijeme predstave

U vremenu Adventa diljem Hrvatske se slave adventska događanja. Tako je i u Općini Plitvička jezera. Turistička zajednica općine Plitvička Jezera zajedno s Općinom Plitvička jezera organizirala je Advent u trajanju od 6 dana, a sve počinje u predbožićno vrijeme, 19. prosinca.

Predbožićna događanja


Tako će 19. prosinca, u 18 sati početi predstava “Božićna čarolija”, riječ je o predstavi za djecu u Pastoralnom centru na Plitvičkim jezerima. 20. prosinca u 13 sati  priprema se Božićna priredba u Srednjoj školi “Plitvička jezera” u Korenici, a dan poslije, 21. prosinca, Božićna priredba održati će se u Osnovnoj školi “Dr. Franje Tuđmana” u Korenici.

22. prosinca u 12 sati je Božićna priredba u Osnovnoj školi “Plitvička jezera” u Pastoralnom centru Plitvička jezera, a nakon priredbe je druženje uz božićne pjesme, kuhano vino te kobasice. Istog dana, u 17 sati je organizirano druženje ispred Narodne knjižnice u Korenici.

23.prosinca, dan prije Badnjaka, druženje ispred Narodne knjižnice će se nastaviti, a biti će osigurana i gastro ponuda.

Doček Nove godine

Kao završnica 2017. godine iz Turističke zajednice općine Plitvička Jezera javljaju kako će na Dočeku 2018. godine nastupiti Da Capo band, a osiguran je i veliki vatromet. Večernji program počinje u 21 sati, a za one najmlađe podnevni Doček Nove godine održati će se u dvorani Crkve Sv. Jurja u Korenici u 12 sati.

Za sve informacije o Adventu u Općini Plitvička jezera, možete se javiti organizatorima u Općinu Plitvička jezera, ili u Turističku zajednicu

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: Sponzorirano

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close