GlazbaPrimorsko-goranska županija

Adastra u Gorskom kotaru snimila spot za svoju prvu božićnu pjesmu

BOŽIĆ JE STIGAO

Adastra premijerno predstavlja svoju prvu božićnu pjesmu Božić je stigao.


Spot za pjesmu snimljen je u prekrasnom Gorskom Kotaru u Općini Mrkopalj, u rustikalnoj kolibi Šume pjevaju. U spotu i pjesmi se po prvi put pojavljuje i mlada pjevačica Vlatka Kladarić koja u zadnje vrijeme nastupa i snima s grupom Adastra.

Pjesmu je napisao i spot režirao pjevač Adastre Jeronim Marić koji kaže: “Uvijek sam maštao o slavljenju Božića negdje u kolibi usred šume sa svojim najmilijima. Mislim da mnogi dijele sa mnom taj san i da će to prepoznati u spotu. Mislim da nam svima sada treba malo topline i mira, a Božić je upravo to.”

Grupa Adastra zahvaljuje svima koji su pomogli u kreiranju ovog spota te im želi sretan i miran Božić i nadolazeće blagdane. Naravno, posebno žele sretan Božić svim obožavateljima.

Kameru za ovaj sjajan zimski videospot potpisuje Ana Lončarić, a audio i video produkciju Alom studio. Adastra ovim putem zahvaljuje i sponzorima koji su omogućili realizaciju ovog spota, Općini Mrkopalj i Kolibi i apartmanu Šume pjevaju.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close