DogađanjaVijesti

Adastra predstavila odličan akustični singl “Kamo da krenem”

Grupa Adastra snimila je novi singl, akustičnu obradu pjesme „Kamo da krenem“ s cijenjenog albuma „Surovi grade“ iz 2011. godine, a u kojoj će se mnogi zasigurno prepoznati.


Frontmen benda Jeronim Marić uložio je veliki trud koji se čuje kroz aranžman i produkciju pjesme koja je dijelom snimljena i u studiju hrvatske glazbene legende Jure Stublića.

Uživao sam stvarajući, posebno radeći na vokalnim dionicama. U ovoj pjesmi odlučio sam gitare ostaviti kao sporedne, a dati više prostora gostujućim vrhunskim glazbenicima, kaže Jerko.

U stvaranju su sudjelovali renomirani hrvatski glazbeniciIvan Puž, stalni član Adastre, sjajno je snimio kahon, udaraljke i bubanj koji zvuče vrlo mistično i orijentalno, Krešimir Kaštelan, inače basist grupe Crvena jabuka, vrlo zanimljivim dionicama na fretless basu unio je toplinu u pjesmu, a Dominik Kolak je svojim bogatim klavirskim dionicama i zaigranom dinamikom sviranja upotpunio cijelu pjesmu. Inače, Dominik je slabovidna osoba, no to ga ne sprječava da bude odličan multiinstrumentalist.  Završni štih pjesmi dao je Matej Mihaljević čiji je čarobni solo na violini zasigurno uzdigao pjesmu na jednu višu, kvalitetniju razinu. U pripremi je i videospot za pjesmu.

Pjesmu možete poslušati na Deezeru.


 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close