Tech

U Slavoniji potpisana IT suradnja: ABBA i GAUSS

Nakon što su utvrdile zajednički interes za poslovnu suradnju vezano uz osnaživanje tržišnih pozicija i razvoj ključnih kompetencija, a s ciljem povećanja konkurentnosti, optimizacije troškova, te unapređenja i proširenja palete proizvoda, tvrtke ABBA d.o.o. iz Osijeka i GAUSS d.o.o. iz Vukovara potpisale su 09.09.2016., u Bilju nedaleko Osijeka, Ugovor o poslovnoj-tehničkoj suradnji.

U ime tvrtke GAUSS d.o.o. sporazum je potpisao Ivan Lozančić, a u ime ABBA d.o.o. Ivica Hasanec. Obojica su ugovor GAUSS-a i ABBA-e ocijenili važnim korakom naprijed za obje tvrtke, pri čemu su već u pripreme potpisivanja ugovorne strane utvrdile da su njihovi strateški planovi komplementarni, te da je bliska suradnja i zajednički rad u obostranom poslovnom interesu.

GAUSS posluje kao agencija za razvoj kvalitetnih web i mobilnih rješenja, a raspolaže s timom stručnjaka iz različitih područja koji je spreman uspješno riješiti kompleksne ICT projekte. Prednosti ABBA FinTech Servisa i Rješenja trenutno koristi 8 financijskih institucija u Hrvatskoj i u Crnoj Gori. GAUSS i ABBA zajedno zapošljavaju gotovo 100 IT i bankarskih stručnjaka.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close