U Slavoniji potpisana IT suradnja: ABBA i GAUSS

LIKACLUB

Nakon što su utvrdile zajednički interes za poslovnu suradnju vezano uz osnaživanje tržišnih pozicija i razvoj ključnih kompetencija, a s ciljem povećanja konkurentnosti, optimizacije troškova, te unapređenja i proširenja palete proizvoda, tvrtke ABBA d.o.o. iz Osijeka i GAUSS d.o.o. iz Vukovara potpisale su 09.09.2016., u Bilju nedaleko Osijeka, Ugovor o poslovnoj-tehničkoj suradnji.

U ime tvrtke GAUSS d.o.o. sporazum je potpisao Ivan Lozančić, a u ime ABBA d.o.o. Ivica Hasanec. Obojica su ugovor GAUSS-a i ABBA-e ocijenili važnim korakom naprijed za obje tvrtke, pri čemu su već u pripreme potpisivanja ugovorne strane utvrdile da su njihovi strateški planovi komplementarni, te da je bliska suradnja i zajednički rad u obostranom poslovnom interesu.

GAUSS posluje kao agencija za razvoj kvalitetnih web i mobilnih rješenja, a raspolaže s timom stručnjaka iz različitih područja koji je spreman uspješno riješiti kompleksne ICT projekte. Prednosti ABBA FinTech Servisa i Rješenja trenutno koristi 8 financijskih institucija u Hrvatskoj i u Crnoj Gori. GAUSS i ABBA zajedno zapošljavaju gotovo 100 IT i bankarskih stručnjaka.

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u