Tech

9 stvari koje možete napraviti sa starim mobitelom

U trenutku kada se odlučite riješiti vašeg mobilnog uređaja, razmislite. Može vam biti koristan čak i onda ako više uopće ne funkcionira.


1. Prodajte ga za dijelove

Vaš polomljeni uređaj možda za vas više nema nikavu vrijednost, ali ako nije u jako lošem stanju, sigurno ga možete prodati za dijelove i dobiti pristojan iznos. Najbolje je prodaju oglasiti na nekoj od specijaliziranih stranica na internetu, piše cheatsheet.com.

2. Reciklirajte ga

Ako živite u većem mjestu, sigurno se može pronaći tvrtka koja se bavi reciklažom ili teleoprater od kojeg ste kupili uređaj, a koji će ga htjeti otkupiti. Novac u ovom slučaju nećete dobiti, ili minimalno, ali učinit ćete dobru stvar.

3. Mobitel za lude noći

Ako imate već razbijen mobitel, a još uvijek funkcionira, može vam poslužiti u situacijama kada želite biti potpuno opušteni i kad ne želiti riskirati da vam se novi uništi ili da ga izgubite. Sve što trebate napraviti je prebaciti SIM karticu.

Pročitajte više na n1info.com

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close