Tech

9 stvari koje možete napraviti sa starim mobitelom

U trenutku kada se odlučite riješiti vašeg mobilnog uređaja, razmislite. Može vam biti koristan čak i onda ako više uopće ne funkcionira.


1. Prodajte ga za dijelove

Vaš polomljeni uređaj možda za vas više nema nikavu vrijednost, ali ako nije u jako lošem stanju, sigurno ga možete prodati za dijelove i dobiti pristojan iznos. Najbolje je prodaju oglasiti na nekoj od specijaliziranih stranica na internetu, piše cheatsheet.com.

2. Reciklirajte ga

Ako živite u većem mjestu, sigurno se može pronaći tvrtka koja se bavi reciklažom ili teleoprater od kojeg ste kupili uređaj, a koji će ga htjeti otkupiti. Novac u ovom slučaju nećete dobiti, ili minimalno, ali učinit ćete dobru stvar.

3. Mobitel za lude noći

Ako imate već razbijen mobitel, a još uvijek funkcionira, može vam poslužiti u situacijama kada želite biti potpuno opušteni i kad ne želiti riskirati da vam se novi uništi ili da ga izgubite. Sve što trebate napraviti je prebaciti SIM karticu.

Pročitajte više na n1info.com

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close