VijestiDomLifestyle

8 ideja kako provesti Majčin dan

Uskoro stiže Majčin dan, zašto ga ne biste proveli zajedno i napravili nešto novo? Isplanirajte ovaj dan koji nas sve podsjeća na ljubav naših majki. Unesite osmijeh, ljubav i stvorite nove uspomene.


1. Egzotičan odmor

Možda vaša obitelj trenutno ne može otputovati, ali rado biste vidjeli Pariz. Napravite francuski dan, kroasan za doručak, piknik u parku s francuskim sirom i vinom. Pripremite quiche za večeru zajedno s djecom, pustite francusku glazbu, naučite djecu neku novu francusku riječ i vaše putovanje u Francusku bit će nezaboravno.

2. Obiteljske slike i filmovi

Skupite stare obiteljske slike i filmove, posudite slike od baka i djedova. Prepričavanje obiteljskih zgoda podsjetit će vas na najljepše obiteljske događaje, izmamiti suze i smijeh. Vaša djeca uživat će u obiteljskim uspomenama i naučiti nešto novo o vama.

3. Smiješni događaji na papiru

Pokrenite novu tradiciju za cijelu obitelj, izvadite veliki komad papira i nacrtajte neki smiješan događaj u obitelji. Probajte napraviti strip, smislite dijaloge, crtajte i uključite svu djecu. Najmlađi će uživati u bojama i crtežima. Iduće godine napravite još jedan i sve tako dok ne dobijete knjigu.

4. Obiteljski koncert

Za svako slavlje bitna je glazba, svaki član obitelji neka odabere svoje omiljene pjesme i onda napravite pravi koncert. Uživajte u veselju i smijehu, a na takvom koncertu svatko će se osjećati kao zvijezda.

5. Vrijeme za mamu

Možda taj želite napraviti nešto samo za sebe i osjetiti malo mira. Ako želite spavati malo duže, otići na manikuru ili odmarati u vrućoj kupki obavijestite obitelj o tome. Sigurno će ispuniti svaku vašu želju.

6. Nove biljke

Ako imate mjesta na balkonu ili u vrtu zasadite neku biljku zajedno s djecom, neka taj dan bude početak nečeg novog. Pratite razvoj biljke, veselite se rastu i saznajte sve što možete o biljci.

7. Neka nova knjiga

Želite miran Majčin dan pod dekicom, nađite svoju omiljenu knjigu iz djetinjstva i čitajte je zajedno s djecom. Uživajte u mirnom obiteljskom danu i toplini doma.

8. Poljupci i zagrljaji

Majčin dan slavi ljubav pa nemojte zaboraviti svako malo zagrliti i poljubiti djecu. Smijete se, uživajte i grlite s najdražima.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: klokanica.24sata.hr | Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close