Sport

7-dnevni Outward Bound programi jedrenja za mlade iz sustava socijalne skrbi

Outward Bound organizira dva 7-dnevna programa jedrenja za mlade od 16 do 21 godine iz sustava socijalne skrbi. Programi će se održati od 27.4. do 3.5. i od 4.5. do 10.5. ove godine na području Biograda, Šibenika i Kaprija.


Na ove programe osobnog razvoja i stjecanja profesionalnih vještina mogu se prijaviti korisnici ustanova alternativne skrbi i centara za socijalnu skrb. U svakom programu jedrenja sudjelovat će 6 sudionika. Sudjelovanje je besplatno, a troškovi su pokriveni iz 3-godišnjeg projekta „Outward Bound u službi zajednice“ koji financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Program se odvija na jedrilici uz licenciranog Outward Bound instruktora i skipera broda. Kroz iskustvo izazova cjelodnevnog jedrenja i noćenja na otvorenom moru sudionici programa bit će smješteni izvan udobnosti svakodnevnog života, naučit će se suočavati s novim i nepoznatim situacijama te učinkovito djelovati u timu. Ovaj program usmjeren je na osobni razvoj i stjecanje profesionalnih vještina. U sklopu programa polaznici će polagati ispit za voditelja brodice B kategorije u lučkoj kapetaniji Šibenik.

Misija Outwarda Bounda je pomoći ljudima da otkriju vlastiti potencijal i stvore bolji svijet za sebe i svoju okolinu. Stoga će 7-dnevni Outward Bound programi jedrenja za mlade iz sustava socijalne skrbi pomoći polaznicima da razviju svoje organizacijske sposobnosti, komunikacijske vještine i potaknuti ih da preuzmu inicijativu, postave i ostvare svoje osobne ciljeve.

Više informacija o programima i prijavi možete dobiti na slanjem e-maila na: [email protected]

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close