Kultura

5žena.com stižu u Gospić

Gospićka kazališna publika u srijedu 29.ožujka moći će uživati u zaista izvrsnoj predstavi sa sjajnom glumačkom postavom. Radi se o predstavi 5žena.com scene Vidra.


Kroz pet snažnih ženskih karaktera na duhovit i autoironičan način razotkrivaju se svi aspekti ženskog pogleda na svijet. U njihovim ispovijestima padaju maske i raskrinkavaju se sve tajne muškaraca, seksa i muško-ženskih odnosa.

Režiju predstave potpisuje proslavljeni hrvatski glumac Rene Bitorajac, koji osim kao glumac, sada ruši rekorde gledanosti i kao režiser. Glumačka postava sastoji se od pet iznimno zanimljivih glumica poznatih svima koji prate kazalište i film. Radi se o Miji Anočić-Valentić, Nataši Dangubić, Nini Erak-Svrtan, Dariji Lorenzi Flatz i Nataši Janjić.

Predstava će se u srijedu održati s početkom u 19:30, cijena ulaznice je 30 kuna. Za organizirane posjete od 10 i više osoba, te za učenike, studente i umirovljenike cijena ulaznice je 20 kuna.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: lika-express.hr | Foto: scenavidra.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close