Scena

57. dodjela Grammyja, trijumfirao Sam Smith

Iako su australske legende, bend AC/DC, otvorili sinoćnju dodjelu Grammyja, večer je rasturio i u potpunosti uzeo mladi Sam Smith.

Iako su australske legende, bend AC/DC, otvorili sinoćnju dodjelu Grammyja, večer je rasturio i u potpunosti uzeo mladi Sam Smith.

Sam je dobio nagradu za najboljeg novog glazbenika, najbolji pop album, najbolju pjesmu te nagradu za ploču godine. Potukao je tako čak i Taylor Swift te Beyonce, redovite slavljenice dodjele Grammyja. Smith je osvojio sve svojim dirljivim baladama i baršunatim glasom. Zahvalio je tijekom primanja jedne od nagrada i muškarcu koji mu je slomio srce.

– Osvojio si mi četiri Grammyja, poručio je Smith nestašnom višem. Iznenađenje večeri svakako je bio mladi roker Beck, koji je dobio nagradu za rock album godine. Ova, 57. dodjela po redu, bila je u znaku sjajnih nastupa Rihanne, Kanyea Westa i Paula McCartneyja, Sama Smitha, Madonne, Beyonce i brojnih drugih izvođača svjetskog glasa.

https://www.youtube.com/watch?v=qP1kO33LP-8

Tekst/Foto: vecernji.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close