Vijesti

50 nijansi sive, uvid u vruće scene iz iščekivanog filma!

Očekivana ekranizacija bestsellera Pedeset nijansi sive dobila je novi trailer i to tri mjeseca prije izlaska u kina. Ovoga puta možemo vidjeti kakve nas to vruće seksi scene očekuju, između zavodnika Christiana Greyja i Anastasije Steele.

 

50 nijansi sive u hrvatska i svjetska kina dolazi za Valentinovo, a u novom traileru možemo više saznati što nas očekuje u ekranizaciji erotskog bestsellera.

Da podsjetimo, cijela priča vrti se oko šarmantnog, bogatog i neobično maštovitog Christiana Greyja (Jamie Dornan). On je savršen muškarac prema mjerilima mlade Anstasije Steele (Dakota Johnson) kojoj nije ni na kraj pameti da bi se netko takav mogao zagledati baš u nju. No, gospodin Grey ima i svoju mra­čnu stranu.

Tekst/Foto: hot.net.hr


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close