Vijesti

50 nijansi sive, uvid u vruće scene iz iščekivanog filma!

Očekivana ekranizacija bestsellera Pedeset nijansi sive dobila je novi trailer i to tri mjeseca prije izlaska u kina. Ovoga puta možemo vidjeti kakve nas to vruće seksi scene očekuju, između zavodnika Christiana Greyja i Anastasije Steele.

 

50 nijansi sive u hrvatska i svjetska kina dolazi za Valentinovo, a u novom traileru možemo više saznati što nas očekuje u ekranizaciji erotskog bestsellera.

Da podsjetimo, cijela priča vrti se oko šarmantnog, bogatog i neobično maštovitog Christiana Greyja (Jamie Dornan). On je savršen muškarac prema mjerilima mlade Anstasije Steele (Dakota Johnson) kojoj nije ni na kraj pameti da bi se netko takav mogao zagledati baš u nju. No, gospodin Grey ima i svoju mra­čnu stranu.

Tekst/Foto: hot.net.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close