Turizam

Za samo 50 kuna ovdje možete provesti cijeli dan u zatvoru

U Indiji za samo 50 kuna možete dan provesti u zatvoru. Zatvor je star 220 godina, a bio je aktivan u vrijeme kolonijalizma.


Danas u njemu turisti mogu provesti 24 sata i to kao pravi zatvorenici. ‘Zatvorenicima’ nude sljedeći program: buđenje pet sati, čišćenje svoju ćelije, boravak u dvorištu. U 6.30 sati mogu popiti čaj, a u 7.30 doručkovati. Između 10.30 i 11 sati poslužuje se ručak. Večera je u 17 sati, a za ručak i večeru uglavnom se nudi riža.

‘Zatvorenike’ zatvaraju u ćelije u 18 sati te ih puštaju tek sljedeće jutro. Kako se ništa ne bi dogodilo i kako se ‘zatvorenici’ po noći ne bi preplašili, redovito će ih obilaziti čuvari. U zatvoru dobiju zatvorske uniforme, metalne tanjure i čaše i sapun. Zasad nema pretjeranog interesa za ovaj oblik turizma. Ljudi se uglavnom raspituju, ali nitko nije bukirao ćeliju. Za to je potrebno najaviti se dan ranije.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: 24sata.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close