Turizam

Za samo 50 kuna ovdje možete provesti cijeli dan u zatvoru

U Indiji za samo 50 kuna možete dan provesti u zatvoru. Zatvor je star 220 godina, a bio je aktivan u vrijeme kolonijalizma.


Danas u njemu turisti mogu provesti 24 sata i to kao pravi zatvorenici. ‘Zatvorenicima’ nude sljedeći program: buđenje pet sati, čišćenje svoju ćelije, boravak u dvorištu. U 6.30 sati mogu popiti čaj, a u 7.30 doručkovati. Između 10.30 i 11 sati poslužuje se ručak. Večera je u 17 sati, a za ručak i večeru uglavnom se nudi riža.

‘Zatvorenike’ zatvaraju u ćelije u 18 sati te ih puštaju tek sljedeće jutro. Kako se ništa ne bi dogodilo i kako se ‘zatvorenici’ po noći ne bi preplašili, redovito će ih obilaziti čuvari. U zatvoru dobiju zatvorske uniforme, metalne tanjure i čaše i sapun. Zasad nema pretjeranog interesa za ovaj oblik turizma. Ljudi se uglavnom raspituju, ali nitko nije bukirao ćeliju. Za to je potrebno najaviti se dan ranije.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: 24sata.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close