Lifestyle

5 znakova da vam je partner možda prerano iskazao ljubav

Svi volimo čuti te dvije čarobne riječi, no ‘volim te’ se nikada ne smije izgovarati olako i ako to zaista ne mislimo. Kako znati je li muškarčev ‘volim te’ iskren ili je samo bio ponesen trenutkom? Otkrivamo 5 znakova da vam je partner možda prerano iskazao ljubav


1. U vezi ste manje od 3 mjeseca
Naravno, uvijek postoje iznimke ako ste, recimo, svaki trenutak u ta 3 mjeseca proveli zajedno, kada je moguće da je muškarac razvio dovoljno duboke i jake osjećaje koji se mogu nazvati ljubavlju. Ali generalno, ako vam partner kaže ‘volim te’, a u vezi ste manje od 3 mjeseca, može biti da je ljubav zamijenio s nečim drugim.

2. Još niste imali seksualni odnos
Ako još niste spavali zajedno, a muškarac vam kaže da vas voli, budite na oprezu. Možda vas time samo želi namamiti u krevet. Kada muškarac prvi put kaže ‘volim te’ tijekom seksa ili ako još niste imali seksualni odnos, postoji mogućnost da nije dobro promislio o tome što te riječi znače i da ne misli to zaista.

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close