LifestyleTech

5 stvari koje je bolje ne googlati

Postoje stvari na internetu koje je zbog vlastitog mira bolje izbjegavati.


1. Fournier

Ako ste mislili guglati NBA-ovca Evana Fourniera, odmah odustanite. Čovjek čak ima i nadimak ‘Never Google’ i to s razlogom. Naime, Fournier prezime dijeli s oblikom gangrene koja napada genitalije.

2. Krokodil

Možda vam se potkrade i pokoja fotka reptila, ali uglavnom ćete u rezultatima pretrage dobiti posljedice korištenja droge čiji je ulični naziv Krokodil. Zapravo se radi o desomorfiju, derivatu morfija s izrazito opojnim svojstvima, koji narkomani u Ukrajini i Rusiji koriste kao zamjenu za heroin.

3. Omiljena hrana

Nastavno na izjedanje kože, nemojte guglati niti hranu koju volite jesti. Osim ako niste u prilici da ju i jedete.
U suprotnom ćete biti gladni i nesretni, a to možete izbjeći izbjegavanjem nepotrebnoga guglanja.

4. Google

Možete guglati odmah u traci za URL, ne morate posebno otvarati Googleovu početnu stranicu.

5. Svoju email adresu

Iako je ponekad dobro znati gdje ste sve prisutni na internetu, to saznanje može biti i zastrašujuće. Korisnici na Redditu ispričali su svoja iskustva s prodanim stranicama, spamom, otkrivenim lozinkama i ostalim strašnim stvarima kojih je internet prepun.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: poslovni.hr | Foto: google.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close