VijestiSport

5. IZDANJE DU MOTION: Veliki interes za Dubrovački polumaraton 2019.

Du Motion – Runners’ Days Dubrovnik u 2019. slavi prvih pet godina održavanja i tim povodom poziva trkače na zajedničko slavljenje ovog malog jubileja 27. i 28. travnja. Svim polumaratoncima savjetuje se što ranija prijava jer je za utrku na 21 km već sada popunjeno 2/3 dostupnih mjesta!


Pored globalno popularnog Dubrovačkog polumaratona, dvodnevni program i ovoga puta uključuje atraktivnu Utrku zidinama, humanitarnu utrku građana 5K te Dječju utrku. Uz njih, organizira se i Du Motion Expo te Du Motion Chat, a kroz bogate trkačke pakete sudionicima se nastoji osigurati odličan provod i predstaviti sve ljepote grada.

Naš je cilj svake godine dočekati trkače na najbolji mogući način i stalno gledamo kako unaprijediti događaj jer su upravo odlični dojmovi gostiju ono što nas gura naprijed, ali i naša najbolja promocija. Brojke koje već sada imamo pokazuju da je to najbolji put, istaknuo je direktor Du Motiona Alen Bošković.

Do sad su Du Motion posjetili profesionalni trkači i rekreativci iz 55 zemalja svijeta, a brzina kojom se trkači prijavljuju svjedoči da interes za dubrovačke utrke ne jenjava. Dosadašnji sudionici šire dobar glas ovog polumaratona,  a tome je i svakako doprinijela nedavna naslovnica poznatog trkačkog magazina Distance Running na kojoj se našla upravo fotografija starta Dubrovačkog polumaratona na Stradunu.

 Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Du Motion Press

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close