Zdravlje

5 detalja koje svaki muškarac prvo primijeti na ženi tijekom seksa

I dok se mi trudimo da nam kosa i make-up izgledaju besprijekorno, njihov mozak funkcionira na malo drugačiji način. Želite li doživjeti nezaboravno seksualno iskustvo, pozabavite se s ovih 5 detalja koje svaki muškarac prvo primijeti na ženi tijekom seksa


1. Vašu inicijativu
Ne postoji ništa erotičnije od žene koja se osijeća dobro u svome tijelu. To je prirodni mamac za muškarce i oni mu jednostavno ne mogu odoljeti.

Osim što ženu čini seksepilnom i zavodljivom, opuštenost tijekom seksa kao i preuzimanje inicijative muškarci tumače kao snažnu želju da budete s njima i uživate u njihovom društvu. Muškarci obožavaju kada žena zna što želi.

2. Vaše pokrete
Pokreti su ženino najjače oružje i to od hoda, koketiranja i ponašanja u društvu pa sve do najstrastvenijeg čina. Žensko tijelo samo po sebi je muškarcima vrlo privlačno, a još kada ono pokretima otkriva strast i zavođenje, niti jedan muškarac u tom trenutku ne može ostati ravnodušan.

Opustite se, priljubite tijelo uz njegovo i osvojili ste sva njegova osjetila.

3. Vaše poglede
Pogled može biti vrlo senzualno i strastveno oružje na koje ‘pada’ svaki muškarac. Oni opisuju sigurnost, samopouzdanje, užitak, strast i želju za seksom. Pogledi tijekom ljubljenja, kao i pogledi na svoje i njegovo golo tijelu instant su podizači strasti i zato ih svaka žena treba maskimalno iskoristiti.

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: greatist.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close