VijestiTech

5 besplatnih stranica na internetu koje će vas oduševiti

Internet je jedna od najboljih stvari koje su se dogodile čovječanstvu, a granice koje je ukinuo omogućuju nam da komuniciramo i učimo isto što i netko s potpuno drugog kontinenta. Na njemu postoje brojne mogućnosti, aplikacije i korisne ili pak zabavne stranice


1. Samouništavajuća e-mail adresa

Sve više stranica traži otvaranje korisničkog računa kako bi se pristupilo njihovom sadržaju. Za to je, naravno, potrebna e-mail adresa. Nažalost, korisnik je nakon otvaranja računa često bombardiran ogromnom količinom iritantnih promotivnih e-mailova. Kako bi doskočili tom problemu, stranica 10 Minute Mail nudi otvaranje privremene e-mail adrese pomoću koje se možete prijaviti na razne newslettere, popuste i slično, a koja će se automatski deaktivirati nakon 10 minuta.

2. Ambijentalni zvukovi za svaku prigodu

Ako ste pod stresom, treba vas pokrenuti ili opustiti. Ako jednostavno trebate neku zvučnu pozadinu za obavljanje svakodnevnih zadaća, na stranici A Soft Murmur pronaći ćete sve potrebno.

3. Naučite bilo koji jezik

Stara poslovica kaže: koliko jezika govoriš, toliko vrijediš. Sa stranicom Duolingo više nećete imati problema prilikom sporazumijevanja na stranom jeziku. Ne čudi da je nazivaju besplatnim kamenom iz Rosette.

4. Starinske igrice

Ako vas hvata nostalgija za prvim igraćim konzolama poput Sege i Nintenda i igricama, obavezno svratite na SEGA, SNES I NES emulator. Sati zabave su zagarantirani.

5. Uhvatite se u koštac s financijama

Pripadate li većini koja na kraju mjeseca mora dvaput okrenuti svaku kunu, posjetite financijsku stranicu Mint. Na njoj možete kreirati svoj vlastiti budžet, pratiti koliko i na što točno trošite svoj novac, a možete pronaći i neke vrijedne financijske savjete.


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Izvor: n1info.com | Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close