Zdravlje

Što je Ćebasa? Spoj ćevapa i kobasice!

Smisliti novo, originalno jelo, može se činiti kao nemoguća misija. No, izgleda da je hrvatskim tehnolozima to ipak pošlo za rukom. Ćebasa je, kako se i iz imena da zaključiti, spoj ćevapa i kobasice. Okusom više podsjeća na ćevape, a formatom i izgledom na klasičnu kobasicu.

Kako je sezona roštilja u zalasku tu na scenu, odnosno na grill tavu, stupa Ćebasa. Tajna njezine pripreme u tavi leži u činjenici da prethodno nije potrebno ugrijati ulje ili mast. Ćebasu samo stavljate na tavu i pečete po dvije minute sa svake strane.

Do sad je prodano više od 500.000 Ćebasa


Ako volite kuhati i razmišljate koje kreativne kulinarske kombinacije možete izvesti s Ćebasom, pokušajte s ovih par ideja u nastavku. Uz klasično serviranje u lepinji ili s pečenim krumpirom, iskoristite i sezonske namirnice te ih poslužite uz Ćebasu pečenu na grill tavi.

 

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close